Skremmende bra Halloweenfest!

Utkledde festdeltakere. Foto: Håvard Johannes Nielsen.

Utkledde festdeltakere. Foto: Håvard Johannes Nielsen.

I tradisjonen tro ble det arrangert Halloweenfest i kantina på HiN. På årets fest ble det tatt bilder av vinnerkostymene og mange av de andre kostymene, samt at vinneren av bordtennisturneringen ble avslørt.

Tekst: Frøya Hodges. Foto: Håvard Johannes Nielsen. 


Festen var en stor suksess med omkring 400 oppmøtte. Arrangert av Fadderordningen med god hjelp fra Hinsides og Lyd- og Musikklubben ble det en uforglemmelig fest. Kveldens hovedattraksjon, bandet <Insert Name>, var først bekymret for at det kom lite folk og hørte på, men det viste seg at de ikke hadde noe å bekymre seg for. De spilte for et ellevilt publikum som ropte etter mer da konserten var over. Utover natta var det DJ Tony som holdt festen i gang helt til stengetid.

Bandet  ga full gass. Foto: Håvard Johannes Nielsen.

Bandet <Insert Name> fikk i gang rockefoten hos publikum. Foto: Håvard Johannes Nielsen.

Kostymene var svært varierte i år, med alt fra Stormtrooper i filmkvalitet til hjemmelagd mammografi. Vinnerne av kostymekonkurransen ble Maria Paulsen som Poison Ivy og Jonas Sørensen som the Joker.

Maria Caroline Paulsen som
Maria Caroline Paulsen som Poison Ivy. Foto: Håvard Johannes Nielsen.
beste_kostyhlwn1
Jonas Sørensen som the Joker. Foto: Håvard Johannes Nielsen.

Kenneth Hansen holdt tale på vegne av presidentskapet i Narvik Studentersamfunn hvor han takket alle som hadde vært med på å arrangere festen. Han understreket hvor viktig det er å engasjere seg og at Halloweenfesten viste at samarbeid mellom klubbene gagner alle. Det ble også avslørt hvem som ble høstens vinner av bordtennisturneringa: Raj Thapa, utvekslingsstudent fra Nepal.

På neste fest ønskes det flere frivillige, både som vakt og i baren. Slike arrangement skjer ikke uten frivillige. Kan du bidra? Ta kontakt med arrangementskomitéen eller presidentskapet i NSS.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s