Fra SPiN: Studiebarometret – Si din mening om utdanningen din!

Studiebarometeret-utlistingTirsdag 13. oktober ble studiebarometeret startet opp for tredje gang. Dette er en nasjonal undersøkelse hvor du får lov å fortelle hva du synes om studiet ditt. Undersøkelsen blir sendt ut til studenter på andre og femte året.

Denne undersøkelsen er viktig for at akkurat ditt studie skal kunne bli bedre. Dine meninger vil være med å forme hvordan studentene etter deg får det. Dette er et utrolig viktig verktøy for at de som sitter som forelesere, ledelse, studentengasjerte og politikere får et innblikk i hvordan man kan forbedre studiehverdagen. Undersøkelsen tar noen får minutter å svare på, og vi håper at flest mulig vil ta den.

Undersøkelsen gjennomføres av Nasjonalt organ for kvalitet i utdanning (NOKUT) og er helt anonym. Undersøkelsen omhandler studiekvalitet og hensikten er å få innblikk i hvordan studentene vurderer studiekvaliteten på studieprogrammene.

I tillegg til at du har en sjanse til å vinne et gavekort på 5000,- fra NOKUT om du svarer på undersøkelsen så vil Studentparlamentet i Narvik spandere en pizzakveld på den klassen med høyest svarprosent.

Undersøkelsen vil være tilgjengelig fram til 4. november og vi håper at så mange som mulig kommer til å svare på den. Er det noen som har spørsmål til undersøkelsen så kan man henvende seg til Studentparlamentet.

Link: http://www.nokut.no/no/Om-Studiebarometeret/

Studiebarometeret_bilde_4-3_bokmål

Bjørn Dinesen
Leder av Studentparlamentet i Narvik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s