-Engasjer dere i politikk!

Foredragsholder Mathias Lauritzen. Foto: Ole Marius Svendsen

Foredragsholder Mathias Lauritzen. Foto: Ole Marius Svendsen

Mandag den 28. september avholdt Ofoten Unge Høyre foredrag for nye og gamle medlemmer av organisasjonen. Leder i Ofoten Unge Høyre og journalist i Origo, Ole Marius Svendsen, dekket saken for oss.

Tekst/foto: Ole Marius Svendsen

Med seg på foredraget har Ofoten Unge Høyre fått Mathias Lauritzen fra fylkesorganisasjonen i Unge Høyre.  Lauritzen holdt innlegg om ideologi, prinsippsaker, skole og utdanningspolitikk. «Det er viktig å skolere opp våre medlemmer til å bli best. Unge Høyre skal være et samlingspunkt for det sosiale, politikkutvikling og skape fremtidens ledere. Det å satse på foredrag, kurs og skolering gir en mestringsfølelse og faglig tyngde for våre medlemmer.»

Mathias Lauritzen fra fylkesorganisasjonen i Unge Høyre. Foto hentet fra Facebook.

Mathias Lauritzen fra fylkesorganisasjonen i Unge Høyre. Foto hentet fra Facebook.

Lauritzen har selv vært medlem siden 2010 og har ingen planer om å slutte. Det som driver Lauritzen videre er menneskene han møter, at det alltids er mer å lære og nye hjertesaker å finne. Han anbefaler sterkt våre lesere til å interessere og engasjere seg i politikk, uansett hvilket parti de måtte sympatisere med.

Foredraget avsluttes, og utenfor møterommet i Dronningens gate 45 har det blitt bestilt inn pizza. Det går i lettere prat om alt fra skole, hobby og selvsagt politikk. Medlemmene er varierte med flere forskjellige bakgrunner. Alt fra videregåendeelever og IKT-lærlinger til ingeniør- og økonomistudenter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s