Ukens student: Simen Lindgaard

Simen Lindgaard er Ukens student. Foto: Kenneth Hansen

Simen Lindgaard er Ukens student. Foto: Kenneth Hansen

En gang i uka plukker vi ut en student og blir nærmere kjent med han eller henne. Denne gangen møter vi Simen Lindgaard (21).

Tekst og foto: Kenneth Hansen

Hva går du?

Jeg går tredjeåret Økonomi og administrasjon.

Hvor kommer du fra?

Skriv Oslo. Jeg kommer egentlig fra Tveita, men det er sikkert ingen som vet hvor det er.

Hvorfor valgte du akkurat dette studiet?

Jeg synes det er gøy å administrere og drifte ting. Logistikk, som vi har om nå på tredjeåret, synes jeg er spesielt interessant.

Hvorfor valgte du å studere i Narvik?

Det var mest for å komme meg lengst mulig unna Oslo. Jeg vurderte Alta også, men der var det mest årsstudium. Det var Arvid Urke som virkelig kapret meg. Engasjementet hans og måten han solgte HiN og Narvik på var helt konge.

Hva gjør du på fritida?

Vel, jeg har vel ikke så mye fritid. Men utenom skole så jobber jeg en del. Jeg jobber litt på Enklere Liv på Amfi og i Narvik Kommune Omsorgstjenesten. Hos sistnevnte jobber jeg med yngre funksjonshemmede. Det er ikke mitt fagfelt, men det er en jobb som engasjerer meg. Utover det er det viktig for meg å oppleve det Narvik har å by på, helst sammen med venner.

Er du engasjert i noe utenom skole?

Jeg er engasjert i svært mye. I dag sitter jeg som leder i HiNIL, organisatorisk nestleder i SPiN, jobber med Næringslivsdagen og er 1. nestleder i Ofoten Unge Høyre.

Hva er det beste med å studere i Narvik?

Lærerkontakt! Det å ha en dialog med lærere og forelesere synes jeg er helt kanon. Terskelen for å ta kontakt er lav og man har en relasjon med de allerede fra første stund. Det er noe helt annet en for eksempel Universitetet i Oslo der avstanden mellom forelesere og student virker mye større.

Hva er det verste med å studere i Narvik?

Litt lite folk sammenlignet med Oslo som jeg er vant til. Det kan også være litt vanskelig å komme innpå folket fra Narvik. En kan jo også si at «bygdetrollet» lever i beste velgående. Hvis du fiser så vet naboen om det om du skjønner hva jeg mener.

Hva er favorittsjekkeappen din?

Det må være Happn! Det er som Tinder, men du får kun opp profilen til de du har vært i nærheten av i det siste. Altså for eksempel hun du sto bak i kassakøen eller møtte på fest en dag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s