SysRq prøver igjen med datapartyet LANO

F.v. Kim Robin Strømsnes, Tobias Johnsen, Kristan Langseth, Michelle Guldhav, Kevin Enevoldsen og Simen Langvik. Foto: Mats Fredrik Heigre

F.v. Kim Robin Strømsnes, Tobias Johnsen, Kristan Langseth, Michelle Guldhav, Kevin Enevoldsen og Simen Langvik. Andreas Mosvoll var ikke til stede når bildet ble tatt. Foto: Mats Fredrik Heigre

Dataklubben SysRq ved HiN gjorde i vår et forsøk på å avholde datapartyet LANO. På grunn av for få forhåndssolgte billetter valgte arrangørene den gang å utsette LANO til høsten. Nå er datoen bestemt (23.-25. oktober) og klubben har begynt å samle et core crew.

Tekst: Kenneth Hansen, Foto: Mats Fredrik Heigre

I dag, 25. august, avholdte SysRq et informasjonsmøte for de som kunne tenke seg å være med å bidra til å arrangere LANO i høst. Oppmøtet var greit, med ca. 20 ildsjeler. Kim Robin Strømsnes (partysjef) gikk gjennom de forskjellige rollene i core crew og åpnet opp salen for eventuelle spørsmål. Deretter kunne de som ønsket det melde seg på til roller i core. Disse meldte seg:

  • Alexander Fejerskov, økonomisjef (meldte seg før møtet)
  • Andreas Mosvoll, nettverkssjef
  • Tobias Johnsen, gamesjef
  • Kristian Langseth, carebear
  • Kevin Enevoldsen, strømsjef
  • Michelle Guldhav, PR-sjef
  • Simen Langvik, techsjef

SysRq og Kim Robin mangler fortsatt en scenesjef, som vil ha ansvaret for underholdning og eventuelle kreative konkurranser, samt en kiosksjef, som vil ha ansvaret for kiosken under partyet. Kiosken blir ofte satt ut til andre klubber som får beholde overskuddet i kiosken.

Kim Robin Strømsnes klarte nesten å fylle core crew allerede i dag. Foto: Mats Fredrik Heigre

Kim Robin Strømsnes klarte nesten å fylle core crew allerede i dag. Foto: Mats Fredrik Heigre

-Mye av planleggingen allerede gjort

Strømsnes er fornøyd med oppmøtet og er glad for å ha fått med noen veteraner i core crew. Han sier også at: «mye av planleggingen som ble gjort i forbindelse med LANO i vår kan vi fortsatt bruke. Dermed gjenstår det ikke like stor jobb som om vi hadde startet fra bunnen.» De er fortsatt på utkikk etter de to resterende crew core medlemmene, øvrig crew og selvfølgelig mange deltagere. Han oppfordrer alle potensielle deltagere til å forhåndsbestille billetter tidlig, slik at crewet får en indikasjon på hvor mange som kommer. Dersom noe skulle skje som fører til avlysning eller utsettelse refunderes hele billettprisen. Nettsiden lanoparty.org er stedet det kan bestilles billetter når billettsystemet er oppe. Det lover Strømsnes at skal skje i løpet av denne uka.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s