Paintball og pølser

Foto: Benedicte S. Larsen

Foto: Benedicte S. Larsen

Torsdag 20. august sto årets paintballspilling under fadderukene for tur. Rundt 30 stykker hadde meldt seg på og var spente på hva dagen skulle bringe. Styret hadde lagt til rette bålplass hvor man kunne grille pølser og kose seg under rundene når man ikke spilte.

Tekst og foto: Benedicte S. Larsen

Kari-Hanna Jenssen ble truffet i låret. Foto: Benedicte S. Larsen

Kari-Hanna Jenssen ble truffet i låret. Foto: Benedicte S. Larsen

Det ble delt opp i lag og de aller fleste kom med kreative navn slik som
”Team Nightriders” og ”Sharken”. Styret i paintballklubben gjordet et forsøk på å fordele det jevnt, i tillegg til å gi alle omtrent like mange runder i spillet.

Under en runde er Kari-Hanna (21) en av de som kommer ut av banen med en malingsflekk på låret. Hun forteller at dette ikke er første gang hun har spilt paintball. Hun har tidligere spilt to ganger i Lavangen/Salangen hvor det også er en bane for paintball.

IMG_5316

Jon Arild (t.v.) og Zakarias er fornøyd med dagen. Foto: Benedicte S. Larsen

Jon Arild (34år) og Zakarias (29år) har også hatt en runde. Jon Arild har spilt en gang før. For kompisen Zakarias derimot, var dette første gangen. Begge to er nye studenter i Narvik og studerer Master i Integrert Bygningsteknologi sammen. Forventningene deres om hva dagen ville bringe på paintballbanen var at de skulle ha det gøy og møte nye mennesker. De forteller at det gjordet vondt å bli truffet av andre, men det er et så kick at adrenalinet døyver smerten. De ble begge spurt om hvorfor de valgte Narvik. Zakarias kan fortelle at han har kjennskap Nord-Norge, han har blant annet familie i Vesterålen, så det var da naturlig å studere i nærheten av de. For Jon Arild var det for å komme seg litt unna de kjente plassene og oppleve noe nytt. Han forteller videre at han aldri har vært i Nord-Norge og at det derfor ikke var et så vanskelig valg for han.

Conrad (fra styret i Paintballklubben) forteller at Elkjøp har sponset nye presenninger til klubben. ”Dette har skapt en flottere bane, hvor det blir mer spenning i spillet” sier han.

Paintball er en fartsfylt opplevelse. Foto: Benedicte S. Larsen

Paintball er en fartsfylt opplevelse. Foto: Benedicte S. Larsen

Det er viktig med kos også. Foto: Benedicte S. Larsen

Det er viktig med kos også. Foto: Benedicte S. Larsen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s